Paikka: Frami B, Kokoustila Watt/Edison, Seinäjoki
Aika: 14.9.2017 klo 9.30-15.30

Koulutuksen tavoitteena on avata globaalikasvatusta koko koulun yhteisenä asiana. Miten saadaan muutettua OPS:in arvoperusta sanoista tekoihin? Miten luodaan kouluun globaalikasvatustoimintakulttuuria?

Kouluilla on valtavasti voimaa ja tärkeä rooli yhteiskunnallisen muutoksen tuottajana, sillä kouluyhteisöissä kasvavat sosiaalisesti taitavat, toisia arvostavaan vuorovaikutukseen pystyvät, kriittiseen tiedonhakuun ja sen käsittelyyn kykenevät, eri kulttuureissa sujuvasti navigoivat tulevaisuuden aikuiset, jotka haluavat rakentaa kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta. Vai kasvavatko?

Miten muokata omasta kouluyhteisöstä inklusiivinen, kaikille yhteinen koulu?

Osallistujat pääsevät keskustelemaan, inspiroitumaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten pienillä teoilla voidaan saada muutoksia aikaan. Päivän aikana käytetään draama- ja muita osallistavia menetelmiä. Koulutuksesta saat menetelmäideoita omaan opetukseen ja koko koulun toimintakulttuurin kehittämiseen.

Koulutus on suunnattu peruskoulun ja toisen asteen opettajille ja rehtoreille, ja se on osallistujille maksuton. Koulutus on osa Koulu maailmaa muuttamaan -täydennyskoulutushanketta.

Ilmoittautuminen koulutukseen 5.9. mennessä.

Milloin: 
14.9.2017 | 09.30
Paikkakunta: 
Seinäjoki
Yhteyshenkilön nimi: 
Hannu Niemelä
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 
+358 50 317 6744
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: 
hannu [dot] niemela [at] kepa [dot] fi
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa