Helsinki Pride -viikon talkoolaishaku on nyt auki ja tarjolla on innostavia sekä monipuolisia tehtäviä koko juhannuksen jälkeiselle viikolle 26.6. - 2.7.2017.

Helsinki Pride on HeSeta ry:n vuosittain järjestämä seksuaali-¬ ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, joka toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Aiempaa kokemusta tapahtumatyöstä ei suurimmassa osassa tehtäviä tarvita, tarjolla on siis mahdollisuus oppia uutta mahtavassa seurassa. Jo muutamankin tunnin työpanoksesta on apua!

Tehtäviä mm. Pride Housessa Kaapelilla, Infopisteessä keskustassa, Kulkueessa, Puistojuhlassa, useissa iltabileissä, Nuorten Pridessä, valo- ja videokuvauksen, jäsen- ja varainhankinnan sekä monen muun kivan homman parissa kaikille 18 vuotta täyttäneille.

Täytä ja lähetä talkoolaishakulomake linkin takaa, niin otamme sinuun yhteyttä lähempänä Pride-viikkoa. Tämän vuoden Helsinki Priden teemoina ovat vapaus ja vastuu.

Tule mukaan toteuttamaan kesän ykköstapahtumaa, Helsinki Pridea!

Linkki hakulomakkeeseen

Everybody is needed! If you want to join us and do volunteer work at Helsinki Pride -week (26.6. - 2.7.2017) and need info in English, please send email to talkoolaisetathelsinkipride [dot] fi with short introduction of yourself and the days / times you would be available to volunteer and help us.

Milloin: 
25.6.2017 | 23.00
Paikkakunta: 
Helsinki
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa