Suomen Somalia-verkoston jokavuotinen hyväntekeväisyystapahtuma Somalialainen ilta järjestetään tänä vuonna kulttuuriareena Gloriassa torstaina 26.10. klo 17-22.

Illan aikana syömme yhdessä perinteeksi muodostuneen somalialaisen illallisen ja meille esiintyy vakuuttava liuta nuoria helsinkiläisiä artisteja. Lisäksi pääset ottamaan oman kuvasi somalistyle ja tutustumaan valokuvanäyttelyyn, jossa esitellään verkoston toimintaa hankealueillamme Somaliassa ja Afrikan sarvessa. Ilta huipentuu arpajaisiin, johon illan yhteistyöyritykset ovat lahjoittaneet upeita palkintoja.

Varaa paikkasi täyttämällä ilmoittautumislomake 19.10. mennessä nettisivuillamme ja maksamalla illallinen verkoston tilille Danske Bank FI77 8000 2710 2443 68 (viestiin ”Somalialainen Ilta” ja ilmoittautuneiden nimet).

Lipun hinta on 20€, mutta voit halutessasi tukea työtämme ostamalla tukilipun hintaan 30€ tai 50€. Kaikki tuotot menevät verkoston ja sen jäsenjärjestöjen aavikoitumisen vastaiseen taisteluun sekä äitiys- ja lapsiterveyden parantamiseen Somaliassa ja Afrikan sarvessa.

Illan aikana meille esiintyy

Hassan Maikal

Rap-artisti ja tubettaja Hassan Maikal löi itsensä läpi Maan tavalla -kappaleellaan. Monipuolinen artisti osaakin tarvittaessa myös ottaa kantaa ja avautua musiikillaan yhteiskunnan ongelmakohdista vaikka yhden asian ajajaksi nuori mies ei profiloidukaan.

AK

Katu-uskottava ja hypetetty hip hop/r&b-duo on ollut suuressa nousujohteessa ja päässyt esiintymään jopa kymmentuhatpäiselle yleisölle. Tainee ja Donatella piristävät Suomen hip hop -kulttuuria omalla vahvalla otteellaan.

Awees Shaambi

Pääsemme nauttimaan myös Somalin kielisestä esityksestä ja letkeistä rytmeistä kun meille esiintyy valloittava Awees Shaambi.

Kutsua saa levittää. Lämpimästi tervetuloa mukaan unohtumattomaan iltaan!

Milloin: 
26.10.2017 | 14.00
Paikkakunta: 
Helsinki
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa