Noon Kollektiivi tekee yhteiskunnallista viestintää ja journalismia erityisesti järjestöjen kumppanina. Koulutamme, sparraamme ja toteutamme.

Onko järjestösi visuaalinen ilme selkeä ja tunnistettava? Puhuvatko esitteet, painotuotteet, netti ja some samaa visuaalista kieltä? Kertooko kuvamaailma työstänne oikeita asioita?

Visuaalisuuden merkitys viestinnässä kasvaa – ja visuaalisten materiaalien tuottaminen kuuluu järjestöissä yhä useammin myös muiden kuin viestijöiden työnkuvaan. Miten pitää ilme hallittuna, kun tekeminen hajaantuu läpi organisaation?

Koulutuksessa saat eväitä järjestön visuaalisen ilmeen johtamiseen, kehittämiseen ja hallintaan sekä tukea ilmeen uudistus- ja freesausprosesseihin.

Aamupäivän aiheita ovat mm.

  • Visuaalisen ilmeen peruselementit ja niiden hyödyntäminen
  • Graafinen ohjeistus ja aineistopankit
  • Visuaalisen ilmeen uudistaminen: prosessin käynnistäminen ja vaiheet

Koulutus on tarkoitettu järjestöjen ja yhdistysten viestijöille tai viestinnän suunnasta ja resursseista päättäville ja sitä kehittäville (toiminnanjohtajat, projektinvetäjät jne).

Kouluttajina graafinen suunnittelija, AD Anne-Mari Ahonen ja viestinnän asiantuntija Noora Jokinen  Noonista.

Kaikki koulutuksemme järjestetään tehokkaissa pienryhmissä (max 10 osallistujaa), joten oma paikka kannattaa varata heti.

Yhden koulutuksen hinta:

  • 190 euroa (sis alv 24%) Hinta sisältää aamukahvin, pientä purtavaa ja koulutuksen materiaalin sähköisessä muodossa.

Yhteishinnat:

  • 2 koulutuskertaa /2 osallistujaa samasta organisaatiosta 340 euroa (sis. Alv 24 %)
  • 3 koulutuskertaa / 3 osallistujaa samasta organisaatiosta 510 euroa (sis. alv 24 %)

Huom! Kysy myös räätälöityä koulutusta omalle työyhteisöllesi!

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu Noon kollektiivin nettisivuilla.

Tutustu Noon Kollektiiviin & töihimme täällä: www.noonkollektiivi.fi

****

Anne-Mari Ahonen on graafinen suunnittelija ja art director, jolla on 20 vuoden kokemus visuaalisen viestinnän alalta. Hän on työskennellyt graafisen suunnittelun toimistoissa, kirjankustantamoissa sekä useissa aikakauslehdissä ja lehtitaloissa. Hän saanut mm. Vuoden kaunein kirja -palkinnon (2017).

Noora Jokinen on järjestöviestinnän ammattilainen, joka kouluttaa ja sparraa yhteiskunnallisia toimijoita niiden viestinnän kehittämisessä, kehittämisprosessien läpiviemisessä ja viestinnän käytännön toteutuksessa. Noora on työskennellyt 15 vuotta viestinnän eri tehtävissä: toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä ja alan yrittäjänä.

Milloin: 
15.11.2017 | 07.00
Paikkakunta: 
Helsinki
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa