Kassandra

Interkult Kassandran työpajat

Kulttuuriyhdistämön perustoimintaa ovat taidetyöpajat, joita viedään kouluihin, päiväkoteihin, leikkipuistoihin, kirjastoihin, vanhusten palvelukeskuksiin sekä taide-, nuoriso- ja asukastaloihin.

Kulttuuriyhdistämön perustoimintaa ovat taidetyöpajat, joita viedään kouluihin, päiväkoteihin, leikkipuistoihin, kirjastoihin, vanhusten palvelukeskuksiin sekä taide-, nuoriso- ja asukastaloihin. Interkult Kassandra järjestää sekä maksullisia yhteisöihin tilattavia työpajoja ja pajapäiviä että avustuksin rahoitettuja vastaanottajalle ilmaisia työpajakokonaisuuksia. Työpajoissa käsitellään kohderyhmästä lähtöisin olevia teemoja kunkin ohjaajan kulttuuritaustasta ja taideosaamisesta ammentaen. 80 % Kulttuuriyhdistämön ohjaajista on maahanmuuttajataustaisia ammattitaiteilijoita. Työpajat järjestetään kaikissa tapauksissa yhteistyössä paikallisen toimijan kanssa, jotta ne tavoittaisivat parhaiten kohderyhmänsä sekä ihmiset, joita vastaava kulttuuritoiminta ei muuten tavoittaisi. 

Ohjaajat puhuvat pääosin suomea, mutta osa työpajoista on mahdollista toteuttaa myös muilla kielillä. Valtaosa työpajoista on sovellettavissa kaikenikäisille ja eri kouluasteille. Työpajat järjestetään tilaajan omissa tiloissa osana esimerkiksi koulupäivää ja myös opetushenkilökunta osallistuu työpajaan. Työpajoja voi tilata myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Työpajan kesto: yksittäisistä työpajoista (45 min, oppitunti) aina koko päivän kestäviin koko koulun osallistaviin tai esimerkiksi viikottain toistuviin pajakokonaisuuksiin
Ryhmä koko: riippuen työpajasta (draama-, tanssi- ja kädentaitopajat suurillekin ryhmille, musiikki- ja mediapajat riippuen käytettävistä instrumenteista ja välineistä)
Hinta: alkaen 140 € per työpaja á 45 min (matkakustannukset pääkaupungin ulkopuolelle lisätään). Huomioithan, että paketoituna yksittäisen pajan kustannukset muodostuvat esitettyä edullisemmaksi

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI