Pidä Saaristo Siistinä ry

Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelma

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi on rantojensiivousojelma, jonka puitteissa kuka tahansa voi järjestää omat rantasiivoustalkoot. Ohjelman tarkoituksena on herättää kiinnostusta rantojen roskaisuuteen, mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilun yhdistäminen sekä kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta.

Vesistöjen ja rantojen roskaantuminen on maailmanlaajuinen ympäristöongelma. Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -ohjelma kannustaa kaikkia rantojen siivoukseen. Kuka tahansa voi osallistua ohjelmaan järjestämällä siivoustalkoot omavalintaisella rannalla. Talkoojärjestäjinä voivat toimia esimerkiksi koulut, harrastusryhmät, kunnat, yhdistykset tai yksityishenkilöt – kuka vain! 

Rantojen siivouksen lisäksi Siisti Biitsi -ohjelman tavoitteena on kerätä tietoa rannoilta löytyvistä roskista. Pidä Saaristo Siistinä ry toivoo, että talkoolaiset merkitsevät löytämänsä roskat roskalomakkeille, jotka talkoojärjestäjä toimittaa Siisti Biitsi -ohjelman koordinaattoreille. 

Tutustu huolellisesti talkoojärjestäjän ohjeisiin Siisti Biitsin nettisivuilla ja lähde mukaan siivoamaan rantoja!

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI