Cinemaissí - 11. Latinalaisen Amerikan elokuvafestivaali 22.-25.10.2015, Helsinki

Latinanalaisen Amerikan Elokuvafestivaali juhlii yhdettätoista festivaalivuottaan. Cinemaissista on tullut merkittävin itsenäinen elokuvafestivaali, joka esittelee latinalaisamerikkalaista kulttuuria Suomessa. Neljä päivää kestävillä leffafestivaaleilla on katsojille tarjolla yli 40 eri elokuvaa Latinalaisen Amerikan niin tunnetuimmilta ohjaajilta kuin uusilta kasvoiltakin.

Festivaalin ohjelmaan kuuluu elokuvien lisäksi paljon oheisohjelmaa ja klubeja. Lapsillekin on omaa ohjelmaa Cinemaíssito-lastenfestivaalilla. Lisätietoa festivaalista ja sen ohjelmasta löytyy osoitteesta www.cinemaissi.org ja facebookista www.facebook.com/cinemaissi.

Cinemaissí on latinalaisamerikkalaisten maahanmuuttajien ja heidän suomalaisten ystäviensä aloittama, Helsingissä jo hyvin vakiintunut festivaali. Siitä on kasvanut tärkeä monikulttuurinen foorumi, jonka ansiosta saamme maistaa palan Latinalaista Amerikkaa keskellä Suomen syksyä.

Esityspaikat: Andorra, Dubrovnik, Kino Sheryl, WHS Teatteri U ja Maxim Finnkino
Liput: Early bird -liput myynnissä 22.–30.9. hintaan 25€/5 lippua tai 50€/8 lippua + pääsylippu bileisiin 24.10. Lippujen kappalehinnat ovat 8/6€. Lippujen nettimyynti alkaa 18.9. osoitteessa www.cinemaissi.org. Ennakkolipunmyynti Andorrassa 20.-21.10.

Milloin: 
22.10.2015 | 16.00
Paikkakunta: 
Helsinki
Tapahtumatyyppi: 

Jaa sosiaalisessa mediassa