Globaalikasvatuksen sähköpostilistat

Globaalikasvatuksen uutiskirje

Haluatko pysyä ajantasalla globaalikasvatuksen ajankohtaisista uutisista ja vinkeistä järjestöille ja kasvattajille? Globaalikasvatuksen uutiskirje kerää yhteen kentän ajankohtaiset uutiset pari kertaa vuodessa. Saat tärkeimmät ajankohtaiset asiat kätevästi sähköpostiisi.

Globaalikasvatus-lista

Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Kun haluat liittyä listalle, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-join@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi). Listan postitusosoite: globaalikasvatus@lists.fingo.fi.

Jos haluat erota listalta, lähetä söhköpostiviesti osoitteeseen globaalikasvatus-leave@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Ylläpitäjänä toimii Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi.

Vaikuttamistyön sähköpostilista

Vaikuttamistyötä koordinoivalle 4.7.-työryhmälle (entinen globaali kansalaiskasvatus -työryhmä) on oma sähköpostilista. Kutsut kokouksiin voit bongata globaalikasvatus-listalta, mutta ryhmän sisäiset keskustelut käydään tällä foorumilla. Listalle lähetetään myös kokousmuistiot. 

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen: gce-vaikuttaminen-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä). Listan postitusosoite on: gce-vaikuttaminen@lists.fingo.fi ja peruutusosoite: gce-vaikuttaminen-leave@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä).

Ylläpitäjänä toimii Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi.

OKL-yhteistyön sähköpostilista

Globaalikasvatusverkoston OKL-yhteistyössä mukana olevien listalla suunnitellaan yhteistyötä ja koordinoidaan tulevia koulutuspäiviä.

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen: maailmakoulussa-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä). Listan postitusosoite on: maailmakoulussa@lists.fingo.fi ja peruutusosoite: maailmakoulussa-leave@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viesti tyhjänä).

Lisätietoja sähköpostilistasta ja globaalikasvatusverkoston OKL-yhteistyöstä: Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi.

Globaalikasvatuksen tutkimusverkoston sähköpostilista

Global Education Research in Finland -verkoston sähköpostilista on tarkoitettu globaalikasvatuksen tutkijoille ja toimijoille.

Jos haluat liittyä listalle, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen gerif-join@lists.fingo.fi (otsikkorivi ja viestikenttä tyhjänä). Listan postitusosoite gerif@lists.fingo.fi. Jos haluat erota listalta, lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen gerif-leave@lists.fingo.fi (jätä otsikkorivi ja viestikenttä tyhjäksi).

Ylläpitäjänä toimii Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi.

Henkilötietojen käsittely

Listan tilanneiden henkilöiden sähköpostiosoitteita käsitellään listaviestien lähettämiseksi ja tilaajamäärien selvittämiseksi. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin listaviestien lähettämiseen. Osoitteita ei käytetä markkinoinnin tai myynnin kohdentamisessa eikä niitä luovuteta kolmannen osapuolen haltuun. Lue lisää Fingon sähköpostilistojen rekisteriselosteesta.