Käytävä kansalaisvaikuttamisen torilta Educa-messuilta. Käytävällä lila matto, jolla kulkee paljon ihmisiä. Sen reunoilla näytteilleasettajat seisovat ständeillään. Messuhallin katossa oransseja viirinauhoja.

Fingon palvelut järjestöille

Fingo tarjoaa globaalikasvatusta tekeville järjestöille tukea globaalikasvatustyön laadun kehittämiseen. Tarjolla on monipuolista koulutusta, neuvontaa ja vertaisoppimisen mahdollisuuksia. Fingo myös koordinoi järjestöjen yhteistä vaikuttamistyötä ja valvoo järjestöjen etuja.

Joukkovoimaa vaikuttamiseen

  • Yhteistyössä on voimaa! Globaalikasvatusverkoston jäsenet toimivat monien eri teemojen ja kohderyhmien parissa. Yhteisellä vaikuttamistyöllä voimme edistää globaalikasvatusta Suomessa.
  • Yhdessä vaikutamme myös järjestöjen toimintaedellytyksiin.

Lisää laatua globaalikasvatustyöhön

  • Miten globaalikasvatuksella voidaan saada aikaan yhteiskunnallista muutosta? Miten muutosta mitataan? Fingo tukee järjestöjen osaamista tarjoamalla koulutuksia, neuvontaa ja tiloja vertaisoppimiselle.
  • Tarjoamme tietoa myös erilaisista rahoitusmahdollisuuksista. Tutustu keskeisiin rahoitustahoihin Fingon verkkosivulla.

Uusia kanavia kohderyhmien tavoittamiseen

  • Lisää vinkkisi Globaalikasvatus.fi -verkkosivulla olevaan vinkkipankkiin, tule mukaan tapahtumiin ja hyödynnä Fingon monipuolisia viestikanavia järjestösi toiminnasta ja tapahtumista tiedottamiseen.
  • Globaalikasvatusverkosto voi yhteisvoimin osallistua alan kannalta kiinnostaviin tapahtumiin. Verkoston toiminnasta ja järjestöjen työstä kerrotaan monissa tilaisuuksissa myös Fingon toimesta. Verkosto on viime vuosina ollut esillä keskeisissä opetusalan ja nuorisotyön valtakunnallisissa tapahtumissa kuten opetusalan suurtapahtumassa Educassa ja NUORI-tapahtumissa.

Liity verkostoon

  • Liity globaalikasvatusverkostoon ja tule mukaan toimintaan! Jäsenyys on maksutonta ja voit osallistua yhteiseen toimintaan valitsemillasi tavoilla.

Seuraa meitä