Blogi

Ilmoita järjestösi mukaan Anna aikaa -tapahtumaan

Teksti: Sanna Rekola

Etsiikö järjestösi uusia vapaaehtoisia? Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille tarkoitettu Anna aikaa -tapahtuma tarjoaa järjestöille mahdollisuuden tavoittaa innostuneen joukon vapaaehtoistyötä etsiviä ihmisiä.

Anna aikaa uudistuu! Ensi vuonna Anna aikaa -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Kepan ja Kansainvälisen kulttuurikeskus Caisan yhteistyönä. Paikalle kutsutaan toimijoita, jotka työskentelevät globaalin oikeudenmukaisuuden ja monikulttuurisuuden edistämiseksi Suomessa ja maailmalla.
Vuoden 2012 Anna aikaa -tapahtuma järjestetään torstaina 2.2.2012 kello 15 – 19 Kulttuurikeskus Caisassa, Mikonkatu 17, Helsinki.
Kepa ja Caisa tarjoavat osallistuville järjestöille pöydät, ohjelmaa ja pientä purtavaa. Järjestöjen puolestaan tulee ottaa mukaan oma pöytäliina, muu mahdollinen rekvisiitta ja esittelymateriaalit.
Varaa järjestöllesi esittelypöytä ilmoittautumalla 11.1.2012 mennessä osoitteeseen jasenpalvelut@kepa.fi, josta saa myös lisätietoja tapahtumasta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, millaista vapaaehtoistyötä järjestölläsi on tarjolla.  Ilmoittautumismaksu on 10 euroa ja se laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Osallistuville järjestöille järjestetään tammikuussa infotilaisuus, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.
Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja hankkimaan uusia vapaaehtoisia toimintaan!
Lisätietoa:

www.kepa.fi/anna-aikaa

Uusimmat artikkelit