Blogi

Ilmoittaudu Maailma kylässä -festivaalille

Teksti: Saara Simonen

Ensi keväänä, toukokuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.5.2011 vietetään perinteikästä kaiken kansan Maailma kylässä -festivaalia. Vaikka toukokuuhun on vielä aikaa, voit varmistaa järjestöllesi/itsellesi paikan tapahtumassa nyt, sillä ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi ja vapaaehtoiseksi on käynnistynyt!

Tule mukaan: Näytteilleasettajaksi
Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka on auennut tapatuman verkkosivulla. Ilmoittautuessa sinun tulee ensin luoda oma käyttäjätili, jonka jälkeen voit lisätä ja muokata ilmoittautumisia festivaalille.
Jos ilmoittauduit viime vuonna, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen, vaan voit käyttää samoja tunnuksia. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi voit käyttää Pyydä uutta salasana -toimintoa. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna 31.1.2011 saakka.
Tule mukaan: Vapaaehtoiseksi
Yksityishenkilönä voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi Maailma kylässä -festivaalille, ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti verkkosivujemme kautta. Vapaaehtoisia tarvitaan mitä moninaisempiin tehtäviin sekä ennen festivaalia että sen aikana.
Vaatimuksena vapaaehtoistyöhön ontäysi-ikäisyys ja iloinen asenne työntekoon. Edellytyksenä on, että vapaaehtoiset pääsevät mukaan ainakin kahdeksi täydeksi työpäiväksi. Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua 24.4.1011 saakka.
Tule mukaan nauttimaan letkeästä tunnelmasta jo nyt!
Maailma kylässä -festarit potkaistaan käyntiin joulukuun ensimmäisenä päivänä perinteikkäällä Kick off -klubilla Virgin Oilissa, jossa yleisöä viihdyttävät Mariska & Pahat Sudet sekä festariklubilta tutut dj:t. Tule mukaan letkeään klubimeininkiin ja virittelemään festaritunnelmaa keskellä talvisia pakkasia!
Lisätietoja:

Maailma kylässä -festivaalin verkkosivut

Uusimmat artikkelit