Blogi

Ilmoittautuminen Maailma kylässä 2010 -festivaalille on alkanut

Teksti: Sanna Rekola

Ensi kevään Maailma kylässä -festivaali järjestetään 29.-30.5.2010 Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ilmoittautuminen näytteilleasettajille ja vapaaehtoisille on auennut verkkosivuillamme osoitteessa www.maailmakylassa.fi.

Ilmoittautuessa sinun tulee ensin luoda käyttäjätili, jonka jälkeen voit lisätä ja muokata ilmoittautumisia festivaalille. Jos ilmoittauduit viime vuonna, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen, vaan voit käyttää samoja tunnuksia. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi voit käyttää unohtunut salasana -toimintoa.
Näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy 31.1.2010. Ruuhkan välttämiseksi kannattaa kuitenkin ilmoittautua hyvissä ajoin, koska paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua 23.4.2010 saakka.
Ilmoittautumisesta toimitetaan sähköinen kuittaus. Huomioithan, että sähköinen kuittaus ei vielä ole vahvistus paikasta festivaalilla! Kepan jäsenjärjestöjen peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muista paikoista hyväksyntä ilmoitetaan sähköpostitse 15.3.2010 mennessä. Vapaaehtoisille lähetämme lisätietoja huhtikuun aikana.

Lisätietoja: www.maailmakylassa.fi

Uusimmat artikkelit