Blogi

Kepalta tukea viestintä- ja kehityskasvatushankkeiden suunnitteluun

Teksti: Sanna Rekola

Hakeeko järjestösi ulkoministeriöltä tukea viestintähankkeeseen tai kehityskasvatukseen? Kaipaatteko kommentteja hakemukseenne tai vastauksia tukeen liittyviin kysymyksiin?

Järjestökohtaista neuvontaa elokuun ajan
Kepa tarjoaa järjestöille neuvontaa UM:n viestintä- ja kehityskasvatustukeen liittyen elokuussa. Varmista neuvonta-aikasi varaamalla se etukäteen. Vapaat ajat ja varausohjeet löytyvät verkkosivulta Globaalikasvatus.fi.
Suurin osa neuvonnasta toteutetaan sähköpostin välityksellä, mutta myös henkilökohtaisia tapaamis- / puhelinaikoja Kepan neuvojien kanssa voi sopia. Neuvonta on maksutonta.
Neuvontatilaisuus keskiviikkona 11.8. klo 15-17
Torstaina 11.8.2011 klo 15-17 järjestetään Kepassa (koulutustila Dialogi, Töölöntorinkatu 2A) kaikille avoin neuvontatilaisuus UM:n kehityskasvatus- ja viestintätuesta. Tilaisuudessa kerrataan tuen hakemisten kannalta olennaiset kysymykset ja vastataan osallistujien kysymyksiin.
Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan maanantaihin 9.8.2011 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vkkneuvonta@kepa.fi.
Viestintä- ja kehityskasvatushankkeen suunnittelukoulutus 16.8. klo 9-16
Tiistaina 16.8.2011 klo 9-16 tarjolla on koko päivän mittainen Viestintä- ja kehityskasvatushankkeen suunnittelukoulutus. Koulutuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti kohderyhmän valintaan, kohtuullisten tavoitteiden asettamiseen sekä hankkeen toteuttamiskelpoisuuteen. Tarkastelun kohteena ovat myös viestinnälliset ratkaisut ja mahdollisuudet.
Koulutukseen pyydämme osallistujia ilmoittautumaan verkkolomakkeella.
* * *
Neuvontatilaisuuteen ja / tai koulutukseen osallistuville pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville tarjotaan mahdollisuus matka-avustukseen 17euron omavastuun ylittävältä osuudelta edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.
Ulkoministeriö myöntää vuosittain tukea järjestöjen viestintä- ja kehityskasvatukseen. Hakuaika päättyy 31.8.2011.
Lisätietoa:

Kepan neuvontapalvelu
vkkneuvonta@kepa.fi
järjestökoordinaattori Sanna Rekola 09 584 23 271
UM: Tuki viestintähankkeisiin ja kehityskasvatukseen

Uusimmat artikkelit