Blogi

Lähde leirille kansainvälistymään

Teksti: Sanna Rekola

Kiinnostaisiko sinua lähteä ranskalaiseen vanhustenkotiin järjestämään taidetyöpajoja, Tsekkeihin hevostilalle laitumia rakentamaan tai Belgiaan auttamaan nuorten festarin järjestelyissä? Hakuaika Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry:n ensi kesän työleireille on alkanut.

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry välittää vapaaehtoistyötä eri puolilta maailmaa. Leireille voivat osallistua kaikki yli 18 vuotta täyttäneet vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet. Leirille voi lähteä yhdessä ystävän kanssa. Joukosta löytyy myös perheleirejä.
Vapaaehtoistyöleiri on hauska tapa tutustua uuteen kulttuuriin ja saada uusia tuttavia eri puolilta maailmaa. Leirit kestävät pääsääntöisesti 2-4 viikkoa. Itselle sopivia leirejä voi hakea kätevästi leirihakukoneella.
Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry on rauhanjärjestö, jonka tarkoitus on ruohonjuuritason toiminnalla edistää rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja ympäristönsuojelua. Järjestö järjestää kansainvälisiä työleirejä Suomessa ja välittää suomalaisia vapaaehtoisia ulkomaisille leireille.
Lisätietoja:

www.kvtfinland.org

Uusimmat artikkelit