Blogi

Mukaan Kuntamarkkinoiden Mahdollisuuksien torille?

Teksti: Sanna Rekola

Kuntamarkkinat on kunta-alan valtakunnallinen suurtapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kuntatalolla Helsingissä. Kepa kutsuu järjestöjä mukaan 14.-15.9.2011 järjestettäville markkinoille yhteiselle Mahdollisuuksien tori -osastolle kertomaan paikallisen yhteistyön mahdollisuuksista globaalin oikeudenmukaisuuden edistämiseksi.

Kuntamarkkinoiden Mahdollisuuksien torilla on mahdollista esitellä järjestön omaa toimintaa kunta-alan toimijoille. Kävijäkuntaa edustavat kuntien työntekijät eri aloilta sekä kuntien päättäjät.
Mahdollisuuksien torin tavoitteena on muistuttaa kunta-alan toimijoita erityisesti niistä yhteistyön mahdollisuuksista, joita kansalaisjärjestöillä on tarjolla globaalin vastuun teemoihin liittyen. Mahdollisuuksien tori -konseptiin voit tutustua osoitteessa www.mahdollisuuksientori.fi.
Kuntamarkkinat ovat oiva tilaisuus avata yhteistyötä kuntien suuntaan. Markkinoilla tavoittaa kohderyhmän, jota yleensä voi olla vaikea tavoittaa. Viime vuosien kokemukset ovat olleet hyviä ja mukana olleet järjestöt ovat kokeneet saaneensa tärkeitä kontakteja ja tietoa tapahtuman kautta.
Tänä vuonna on hyvä tilaisuus teemavuoden kunniaksi tuoda esiin vapaaehtoistoiminnan tärkeyttä ja merkitystä myös kuntatasolla.
Kepa edellyttää, että mukaan lähtevät järjestöt voivat osallistua kustannuksiin. Kepa maksaa näyttelyalueen hinnasta suuren osan. Kunkin osallistujan maksettavaksi jäävä summa on järjestöjen lopullisesta määrästä (ja mahdollisesti maksukyvystä) riippuen 1000-1500 euroa. Osallistumismaksun suuruudesta voidaan sopia.
Markkinoilla on mahdollisuus myös pitää tietosikuja 15-20 hengen tiloissa. Tietoisku kestää noin 20 minuuttia. Näitä tietosikuja on varattu Kepan yhteistyökumppaneille 4 kpl markkinoiden aikana.
Mikäli osallistuminen Kuntamarkkinoille kiinnostaa, kerro meille:

Oletteko halukkaita lähtemään Kuntamarkkinoille Kepan osastolle?
Kuinka suurella summalla kykenette osallistumaan kustannuksiin?
Oletteko kiinnostuneita pitämään tietoiskua markkinoilla?

Lähetä viestisi Mahdollisuuksien toreista vastaavalle järjestökoordinaattorille Katja Hintikaiselle: katja.hintikainen@kepa.fi ja kysy lisää.
Lisätietoa Kuntamarkkinoista löytyy osoitteesta: www.kuntamarkkinat.fi.

Uusimmat artikkelit