Blogi

Näytteilleasettajaksi Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille?

Teksti: Sanna Rekola

Opetusalan valtakunnallinen suurtapahtuma Educa järjestetään seuraavan kerran 27.-28.1.2012 Helsingin Messukeskuksessa. Kansalaisjärjestöt esittäytyvät yhteisellä Kansalaisvaikuttamisen torilla.

Järjestöt ovat osallistuneet Educa-messuille jo useana vuonna yhteisellä messualueella nimeltä Kansalaisvaikuttamien tori. Alueella jokaisella osallistujalla on oma esittelypisteensä, mutta yhteinen alue on tuonut järjestöille näkyvyyttä tapahtumassa. Viime vuonna aluttamme elävöitti sohvanurkkaus, kahvitarjoilu ja speed dating -ohjelmanumero.
Mikäli järjestösi on kiinnostunut osallistumaan Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille lähetä viestiä osoitteeseen: globaalikasvatus@kepa.fi tai ilmoittaudu puhelimitse numeroon 09 584 23 271 (/Sanna Rekola) mieluusti jo toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautuessasi kerro:

järjestösi nimi,
järjestösi yhteyshenkilön yhteystiedot sekä
järjestösi tarvitsema neliömäärä.

Samalla voit kertoa toiveistasi yhteiseen osastoomme ja omaan esittelypisteeseesi liittyen.
Kansalaisvaikuttamisen tori on tapahtumassa suurehko alue ja järjestäjät aloittavat alueen suunnittelun jo kesän aikana. Siksi on tärkeätä, että arvio Kansalaisvaikuttamisen torin osallistujista saadaan mahdollisimman varhain. Virallinen ilmoittautumisaika messuille päättyy 31.8.2012.
HUOM! Kepalle ilmoittautumisen lisäksi kaikkien Educa-messujen näytteilleasettajien tulee ilmoittautua tapahtumaan Educan virallisella verkkosivulla. Mainitse ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja -kentässä, että olette mukana Kansalaisvaikuttamisen torilla.
Oman messupisteen kustannuksista ja rakentamisesta vastaa kukin Kansalaisvaikuttamisen torille osallistuva järjestö itse, mutta seinät, matot ja perusvalaistus kuuluvat alueeseen.
Messuilla on mahdollisuus järjestää myös omia ohjelmanumeroita, tietoiskuja tai työpajoja. Myös näiden varaamisesta jokainen järjestö vastaa itse. Vuonna 2011 messuilla vieraili 12 869 alan opetus- ja kasvatusalan ammattilaista.
Lisätietoja:

Educa-messut
Kansalaisvaikuttamisen tori: globaalikasvatus@kepa.fi / 09 584 23 271 (Sanna Rekola)

Uusimmat artikkelit