Opettajia seminaarissa.
Blogi

Opettajasta muutosagentiksi? Transformer 2030 -täydennyskoulutushanke käynnistyi

Nyt voivat tavalliset opettajatkin ryhtyä supersankareiksi! Transformer 2030 – opettajat kestävän kehityksen muutosagentteina -täydennyskoulutukset tarjoavat syvällisen oppimismatkan kestävään kehitykseen.

Teksti: Sanna Rekola Kuva: Kepa

Ensi syksystä alkaen opettajille on tarjolla ainutlaatuista täydennyskoulutusta eri puolilla Suomea. Koulutukset edistävät lastentarhanopettajien, peruskoulujen, lukioiden ja vapaan sivistystyön opettajien sisällöllistä ja pedagogista osaamista Agenda 2030:n tavoitteista ja globaalikasvatuksesta.

Täydennyskoulutushankkeen taustalta löytyy koko joukko kiinnostavia kansalaisjärjestöjä ja alan huippututkijoita, joiden avulla osallistujat voivat löytää uusia keinoja edistää kestävää kehitystä opetussuunnitelmien mukaisesti.

Mikä sitten tekee juuri tästä koulutuksesta ainutlaatuisen oppimismahdollisuuden? Tässä muutamia syitä, miksi jokaisen kynnelle kykenevän opettajan kannattaa osallistua:

Koulutus tarjoaa syvällisen oppimismatkan globaalikasvatukseen ja kestävään kehitykseen.
Kouluttajina toimivat alan huippuosaajat. Tutkijat ja kansalaisjärjestöjen asiantuntijat tarjoavat ajan hermolla olevaa tietoa globaalikasvatuksesta ja kestävän kehityksen oppimisesta niin teoriassa kuin käytännössä.
Pääset verkostoitumaan ja jakamaan omia kokemuksiasi kiinnostavien kollegoiden kanssa.
Koulutuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin.

Koulutuksia toteutetaan eri puolilla Suomea syksystä 2018 alkaen. Tulevat koulutukset löydät hankkeen verkkosivulta. Varaa paikkasi ja ryhdy kestävän kehityksen muutosagentiksi!

Lue lisää

Transformer 2030 -hanke
Hannu Niemelä, hannu.niemela@kepa.fi, +358 50 317 6744

Uusimmat artikkelit