Blogi

Osallistu OPM:n kansalaisjärjestöstrategian kommentointiin

Teksti: Sanna Rekola

Opetusministeriön kansalaisjärjestöstrategian luonnos on julkaistu ministeriön verkkosivulla ja kommentoitavissa 15.12.2009 saakka. kepa kutsuu järjestöjä mukaan kommentoimaan luonnosta.

Kepa järjestää järjestöille keskustelu- ja kommentointitilaisuuden keskiviikkona 9.12.2009 klo 14-16 (Töölöntorinkatu 2A, Helsinki). Tarkoituksena on paitsi koota järjestöjen kommentteja strategialuonnokseen myös pohtia globaalikasvatusta tekevien järjestöjen roolia suhteessa opetusministeriön toimialaan sekä toiveitamme järjestöjen ja ministeriön välisen vuoropuhelun kehittämiseksi.
Ystävällisesti pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 7.12.2009 osoitteeseen: sanna.rekola@kepa.fi. Luonnoksen yhteiseen kommentointiin voi osallistua myös sähköisesti lähettämällä oman järjestön näkemykset sähköpostitse (sanna.rekola@kepa.fi).
Opetusministeriön kansalaisjärjestöstrategian lähtökohtana on kansalaisjärjestöjen ja opetusministeriön välisen yhteistyön kehittäminen ja toimintatapojen selkiyttäminen.
Ministeriö järjestää tiistaina 15.12.2009 klo 13-15 Tieteiden talolla (sali 104, Kirkkokatu 6) keskustelutilaisuuden kansalaisjärjestöstrategiastaan. Kepa rohkaisee järjestöjä osallistumaan myös ministeriön keskustelutilaisuuteen.
Lisätietoa prosessista ja opetusministeriön järjestämästä keskustelutilaisuudesta OPM:n verkkosivulta.
Tervetuloa vaikuttamaan – yhteinen ääni on enemmän kuin yksi!
Lisätietoja: Sanna Rekola, 09 584 23 271, sanna.rekola@kepa.fi.

Uusimmat artikkelit