Kuvituskuva Globaalikasvatus.fi:stä eri laitteilla
Blogi

Uudistunut Globaalikasvatus.fi auttaa pysymään ajan hermolla

Uudistunut Globaalikasvatus.fi kokoaa kattavasti ajankohtaista tietoa ja vinkkejä globaalikasvatukseen niin Suomesta kuin maailmalta.

Teksti: Sanna Rekola

Uudistunut Globaalikasvatus.fi on kattava tietopankki ja työkalupakki globaalikasvatukseen. Sivustolta löytyy taustatietoa globaalikasvatuksen teemoista sekä tilasta Suomessa ja maailmalla. Sivustolla panostetaan jatkossa erityisesti ajankohtaisuuteen. Tarkoituksena on haistella aktiivisesti uusia tuulia ja kertoa mitä globaalikasvatuksen kentällä tapahtuu.

Merkittävä osa sivustoa on jatkossakin globaalikasvatuksen vinkkipankki, josta löytyy satoja kansalaisjärjestöjen kehittämiä materiaaleja ja menetelmiä. Ne sopivat käytettäviksi kouluissa, oppilaitoksissa, nuorisotyössä ja laajemmin katsoen kaikissa paikoissa, joissa globaalia oppimista tapahtuu. Tietoa löytyy myös kansalaisjärjestöjen koulutuksista ja kouluvierailuista.

Oikeiden vinkkien löytämistä on helpotettu uudella hakukoneella. Suosikkivinkit on helppo poimia omaan virtuaaliseen vinkkireppuun. Tarjolla on myös valmiita reppuja ajankohtaisista teemoista.

Uudistunut Globaalikasvatus.fi tukee elinikäistä globaalia oppimista. Toivomme, että sivuston löytävät jatkossa laajasti kaikki tahot, jotka haluavat olla mukana edistämässä globaaleja kansalaistaitoja. Pyrimme jatkossa huomioimaan moninaiset kohderyhmät entistä kattavammin.

Sivustouudistuksen yhteydessä Globaalikasvatus.fi laajentuu myös sosiaaliseen mediaan. Globaalikasvatuksen Facebook-sivun seuraajat pysyvät kärryillä globaalikasvatuksen ajankohtaisista tuulista ja tapahtumista. Tervetuloa seuraamaan, isnpiroitumaan ja verkostoitumaan!

Globaalikasvatus.fi-verkkosivua ylläpitää kehitysjärjestöjen kattojärjestö Kepa. Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta sivustosta. Toivottavasti viihdytte matkassamme!

Sanna Rekola, sanna.rekola@kepa.fi / 050 317 6697

Uusimmat artikkelit