Blogi

Vapaaehtoistyötä tarjolla Anna aikaa -tapahtumassa 22.1.

Teksti: Sanna Rekola

Kepassa järjestetään perinteeksi muodostunut Anna aikaa -tapahtuma torstaina 22.1.2009 klo 15-18. Kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita etsimään itselleen sopivaa toimintaa.

Anna aikaa -tapahtuman tavoitteena on saattaa vapaaehtoistyötä etsivät ihmiset ja vapaaehtoistyötä tarjoavat järjestöt yhteen. Järjestöt tarjoavat monenlaista toimintaa lyhytkestoisista keikkatöistä pitkäaikaisiin vastuutehtäviin. Mahdollisuus on usein myös itselle sopiviin, ”räätälöityihin” vapaaehtoispesteihin.

Tapahtumassa on mahdollista tutustua useiden järjestöjen vapaaehtoistyötarjontaan. Järjestöjen edustajat kertovat mielellään järjestöistään ja vastaavat työnhakijoiden visaisiinkin kysymyksiin vapaaehtoistyöhön liittyen. Vapaaehtoiset ovat monien järjestöjen tärkein voimavara, ja uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita.

Vapaaehtoistyön lisäksi Anna aikaa -tapahtumassa tarjoillaan tänä vuonna lapsen oikeuksiin liittyvää musiikkia. Plan Suomen taannoisessa Turpa auki -kilpailussa voitokkaasti räpännyt T-ryhmä esiintyy tapahtumassa klo 16 ja 17. Tervetuloa kuuntelemaan!

Lisätietoja: jäsensihteeri Tuovi Tolonen, tuovi.tolonen@kepa.fi / 09-584 23 214
Tietoa erilaisista järjestöistä löydät myös Kepan jäsenrekisteristä.

Uusimmat artikkelit