Blogi

Varaa paikkasi Kepan kevään koulutuksiin!

Kepa tarjoaa järjestötoimijoille monenlaista koulutusta kevään 2013 aikana. Tutustu valikoimaan ja varmista paikkasi ajoissa!

Teksti: Sanna Rekola

Kepa tarjoaa järjestötoimijoille monenlaista koulutusta kevään 2013 aikana. Tutustu valikoimaan ja varmista paikkasi ajoissa!

Kepan koulutuskalenteri keväälle 2013 on julkaistu. Mukana on useita koulutuksia globaalikasvatukseen ja vaikuttamiseen liittyen. Tässä muutamia herkkupaloja:

Arvopohjaisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä kiinnostuneiden kannattaa ilmoittautua mukaan helmikuun lopussa pidettävään Arvot viestinnässä ja vaikuttamisessa -koulutukseen 28.2.2013. Koulutuksessa pohditaan yhteiskunnallisen muutoksen olemusta ja pitkäjänteisen vaikuttamisen avaintekijöitä.
Suomessa asuvien maahanmuuttajien asiantuntemusta kehityskysymyksistä hyödynnetään yhä liian vähän. Engaging diaspora voices in global education -koulutuksen vetäjänä 3.4.2013 toimii Irlannissa aiheen parissa pitkään toiminut Charo Lanao-Matten.
Sosiaalinen media on järjestöille hyödyllinen työkalu – jos sitä vain osaa käyttää oikein. Edistyneemmille tarjolla oleva kurssi Syvemmälle järjestöjen sosiaaliseen mediaan 19.4.2013 tarjoaa kurkistuksia hyviin käytäntöihin ja tulevaisuuden trendeihin.
Huhti-toukokuun aikana järjestettävä verkkokurssi Designing Advocacy Projects – Internet-Based Course tarjoaa kattavan paketin tietoa vaikuttamistoiminnan mahdollisuuksista. Kurssi linkittää osallistujia Etelästä ja Pohjoisesta jakamaan kokemuksia ja oppimaan toisiltaan.

Kepan koulutuksiin voivat osallistua kaikki globaalikasvatuksesta kiinnostuneet. Koulutukset on suunnattu ensisijassa järjestöissä toimiville, mutta ovet ovat avoimet myös muille.

Lisätietoa Kepan koulutuksista löytyy osoitteesta: Kepa.fi

Uusimmat artikkelit