Amnesty International

Amnestyn kansainväliset verkkokurssit

Amnestyn kansainväliset verkkokurssit löytyvät verkosta ja ovat itsenäisesti suoritettavissa. Kursseja voi suorittaa eri kielillä.

Amnesty Human Rights Academy

Amnestyn Human Rights Academy sisältää itsenäisesti suoritettavia, lyhyitä kursseja. Kursseja voi suorittaa lukuisista teemoista, kuten johdanto ihmisoikeuksiin, ilmaisunvapaus, johdanto ihmisoikeuspuolustajien työhön, alkuperäiskansojen oikeudet, kidutuksen vastainen työ ja ihmisoikeusystävällinen koulu. Kursseja voi suorittaa 21 kielellä, ml. englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja arabiaksi. Kurssit ovat eripituisia ja niitä voi suorittaa omassa tahdissa. Tutustu kursseihin täällä.

Amnesty International Massive Open Online Course (MOOC)

Amnesty on tuottanut kolme kansainvälistä verkkokurssia, jotka ovat itsenäisesti suoritettavissa. Kursseja löytyy teemoista ilmaisunvapaus, kokoontumisvapaus, pakolaisten oikeudet, ihmisoikeuspuolustajat, digitaalinen turvallisuus ja ihmisoikeusystävällinen koulu. Kursseja voi suorittaa englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja arabiaksi. Verkkokurssit koostuvat opetusmoduuleista, joista kunkin suorittamiseen kuluu arviolta n. 3-5 tuntia. Tutustu kursseihin täällä.

Miten ja missä?

Mitä?