Osuuskunta Visia / Visia GameFactory

My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta ja tulevaisuudesta

My2050-peli vie seikkailulle tulevaisuuteen. Pelaajat seikkailevat tunnin ajan oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen ja tutustuvat ilmastonmuutokseen tehtäviä ratkoen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella. Pelaajat tutustuvat 2050-lukulaisen tubettajan Niha Been, tarinaan ja keräävät pisteita ratkomalla pulmatehtäviä. Peli tarjoaa pelaajille tietoa ilmastonmuutoksessa yhteiskunnallisena ilmiönä mielenkiintoisessa uudenlaisessa muodossa sekä innostaa perehtymään ilmastonmuutokseen ja toimimaan sen hillitsemiseksi. Peli on avoin ja ilmainen kaikille ja pelaamaan voi mennä milloin vain. Peli sijoittuu Espoossa Espoon keskukseen, Helsingissä Kansalaistorin läheisyyteen, Vantaalla Heurekan pihapiiriin ja Tampereella Tammerkosken varteen ja Näsinpuistoon.

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella. Peliaikaa on tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvat pelin päähenkilön, 2050-lukulaisen tubettajan Niha Been, tarinaan ja keräävät pisteita ja saavutuksia ratkomalla tehtäviä.

Pelin tarina johdattaa pelaajat tutustumaan ilmastonmuutoksen muokkaamaan tulevaisuuteen. Peli tarjoaa pelaajille tietoa ilmastonmuutoksessa yhteiskunnallisena ilmiönä mielenkiintoisessa uudenlaisessa muodossa sekä innostaa perehtymään ilmastonmuutokseen ja toimimaan sen hillitsemiseksi.

Peli tarjoaa uudenlaisen oppimistyökalun ilmaiskäyttöön kouluihin ja oppilaitoksiin. Peli soveltuu hyvin niin luonnontieteiden opetukseen kuin vaikkapa liikunta- tai yhteiskunnallisten aineiden tunnille. Peli on pelattavissa myös englanniksi. Peliä voivat itsenäisesti pelata 6-luokkalaiset ja sitä vanhemmat, myös aikuiset.

Peli on avoin kaikille ja pelaamaan voi mennä milloin vain. Peli sijoittuu Espoossa Espoon keskukseen, Helsingissä Kansalaistorin läheisyyteen, Vantaalla Heurekan pihapiiriin ja Tampereella Tammerkosken varteen ja Näsinpuistoon. 

Pelata voi 1-3 hengen ryhmänä. Jokaisella joukkueella tulee olla käytössään yksi mobiililaite.

Lisätietoa ja tarkemmat peliohjeet osoitteesta: www.my2050.fi/pelaa. Ladattavissa myös kattava opettajien lisämateriaali.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI
KESTO