Suomen YK-liitto

Pieni YK-kirja – Tietoa, taitoja ja toimintaa 5-8-vuotiaille

Julkaisu sisältää lyhyitä lukuosioita sekä kulloinkin käsiteltävänä olevaan teemaan sopivan leikkivinkin ja puuhatehtäviä. Mustavalkoiset sivut soveltuvat hyvin väritystehtäväksi pienemmille lapsille.

Varhaiskasvatukseen ja esi- ja alkuopetukseen suunnattu Pieni YK-kirja pohjautuu ajatukseen siitä, että YK:n kantava periaate yhteistyö ja sen toiminnan merkittävimmät osa-alueet turvallisuus, hyvinvointi, ihmisoikeudet, hädässä olevien auttaminen ja yhteisten sääntöjen laatiminen ovat kaikki aiheita, jotka koskettavat myös lapsia.

Julkaisu sisältää lyhyitä lukuosioita sekä kulloinkin käsiteltävänä olevaan teemaan sopivan leikkivinkin ja puuhatehtäviä. Mustavalkoiset sivut soveltuvat hyvin väritystehtäväksi pienemmille lapsille. Tarkoituksena on, että vanhemmat, ohjaaja, opettaja tai muu aikuinen käsittelee kirjan aiheita yhdessä lasten kanssa lukien ja leikkien. Loppuun on kerätty kysymyksiä, jotka auttavat keskustelemaan käsitellyistä aiheista lasten kanssa. Tarvittaessa puuhatehtävät soveltuvat lapsille itsenäisesti tehtäviksi.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI

Kenelle?

KIELI
KOHDERYHMÄ