Plan International Suomi

Planin näyttelyt

Tilaa maksuton valokuvanäyttely koulullesi, kirjastoon, nuorisotalolle tai muuhun sopivaan tilaan. Näyttelyiden järjestäminen on yksi helppo keino kertoa lapsen oikeuksista.

Planin sivuilta voi tilata maksuttoman valokuvanäyttelyn koululle, kirjastoon, nuorisotalolle tai muuhun sopivaan tilaan. Tilajaa vastaa näyttelyn esillepanosta ja purkamisesta ja Plan toimitaa lainattavan näyttelyn pystytysohjeineen kätevästi matkahuollon kautta suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Näyttelyiden järjestäminen on yksi helppo keino kertoa lapsen oikeuksista. Lisätietoja näyttelyiden varaustilanteesta saat Planin nettisivuilta.

Vapaita unelmia -näyttely

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja lastenoikeusjärjestö Plan toteuttivat valokuvaushankkeen yhdessä orjatyöstä vapautuneiden nepalilaistyttöjen kanssa. Työpajaan osallistuneet tytöt kuuluvat etniseen tharu-vähemmistöön, jossa perheet ovat perinteisesti myyneet tyttäriään vauraisiin perheisiin kotiorjiksi, niin kutsutuiksi kamalareiksi. Kamalari-orjien määrä on vähentynyt roimasti viime vuosina Planin ja muiden järjestöjen sekä Nepalin hallituksen työn ansiosta. Nykyään heitä arvioidaan olevan enää 600, kun vielä 2006 määrä oli 12 000. Koutaniemi valokuvasi tyttöjen tarinoista näyttelyn Vapaita unelmia. Näyttely koostuu 17 taulusta, jotka ovat kahta kokoa (7 kpl 600x335mm ja 10kpl 335x335mm).

Kaukana kotoa -näyttely

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi matkusti vuonna 2013 Nigeriin Tabareybareyn pakolaisleirille, jossa hän kuvasi viittä kotoaan paennutta malilaistyttöä ja heidän elämäänsä leirillä. Näyttely koostuu 16 taulusta (600x350mm).

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI