Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI

Populismibingo

Populismibingo on tapa tarkastella poliittista puhetta tekstinä, jolla on erilaisia tavoitteita. Populismibingoa voi pelata missä vain ja käyttää hyväksi eri medioita. Tarvitset vain poliittista puhetta, bingoruudukon – ja peli voi alkaa!

Populistipuolueet kasvattavat suosiotaan – siis mitkä? Kuka poliitikoista on populisti? Ovatko kaikki poliitikot samasta puusta veistettyjä? Kuka edustaa kansaa ja kuka ylhäistä eliittiä? Onko populismi aina pahasta? On Populismibingon aika!

Populismibingo on tapa tarkastella poliittista puhetta tekstinä, jolla on erilaisia tavoitteita. Tekstit voivat olla tv-ohjelmia, videoita, radiohaastatteluja tai printtiä joissa käsitellään poliittisia kysymyksiä. Populismibingoa voi pelata missä vain. Tarvitset vain poliittista puhetta, bingoruudukon – ja peli voi alkaa! Parasta hyvässä seurassa, mutta toimii myös yksin.

Populismibingon on toteuttanut Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI. KAVIn yhtenä tavoitteena on edistää medialukutaitoa ja sen myötä aktiivista kansalaisuutta.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI