Blogi

Äänestä parasta videokannanottoa ja voita matka!

Teksti: Sanna Rekola

Oletko globaaleista asioista kiinnostunut nuori aikuinen? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö – ja sinulla on elämäsi mahdollisuus päästä matkalle maailman ääriin!

Näin se käy: Mene www.mitavideoo.fi -sivustolle ja äänestä mielestäsi parhaita videokannanottoja. Kirjoita myös lyhyt matkaidea ja kerro se järjestäjille. Osallistua voit vielä tämän viikon!
Parhaan matkaidean tekijä pääsee ystävänsä kanssa mukaan dokumentaariselle matkalle maailman ääriin vuoden 2010 alussa. Kaikkien videoita äänestäneiden kesken arvotaan myös Tallinnan-matkoja, dvd-elokuvapaketteja, kolumbialaisia ekokoruja ja Mitä videoo! -t-paitoja.
Mitä videoo! -kampanja etsii 18–30-vuotiaita, joilla on rohkeutta toimia globaalin tasa-arvon puolesta. Kesällä 2009 Plan Suomen Mitä videoo! -kontti kiersi ympäri Suomea tallentamassa nuorten aikuisten videokannanottoja.
Kilpailu päättyy 31.10. Äänestä ja osallistu heti!
Mitä videoo! -sivustolla voit myös liittyä Planin uuteen nuorten aikuisten verkostoon. Tulemalla mukaan pääset päättämään, miten maailma muuttuu.
Plan on kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elämänlaatua. Plan tekee työtä lapsen oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen.

Uusimmat artikkelit