Blogi

Anna äänesi painaa myös vaalien jälkeen!

Teksti: Sanna Rekola

Vaikuttaminen ei lopu vaaleihin. Kepa järjestää 27.5. Painavaa asiaa -tapahtuman, joka kokoaa ihmisiä eri puolilta Suomea tapaamaan tuoreita kansanedustajia.

Painavaa asiaa -tapahtuma järjestetään 27.5. Eduskuntatalolla. Tapahtuman tavoitteena on kertoa vastavalituille päättäjille, että haluamme heidän ottavan kehitysmaiden ihmiset huomioon äänestysnappia painaessaan. Suomi ei elä umpiossa: lähes jokainen eduskunnassa tehtävä päätös vaikuttaa myös kehitysmaihin.
Kaikki kehityskysymyksistä kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan. Myös valmistautuminen on mahdollista. Kepa järjestää toukokuussa kolmen koulutuksen sarjan, jotka liittyvät Painavaa asiaa -massaglobbaustapahtumaan. Koulutukset on tarkoitettu tapahtuman osallistujille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
1. Kenen on vastuu maailmantaloudessa 3.5 klo 14-17.30
2. Kehitysyhteistyö 10.5 klo 14-17.30
3. Ilmasto-oikeidenmukaisuus 17.5 klo 14-17.30
Koulutukset järjestetään Kepan toimistolla osoitteessa Töölöntorinkatu 2 A. Osallistuminen on maksuton, tarjolla pientä syötävää & juotavaa. Kepa korvaa kurssille osallistujien matkakuluja 17 euron omavastuun ylittävältä osin.
Tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen maija.seppala@kepa.fi.
Lisätietoa Painavaa asiaa -tapahtumasta löytyy myös verkkosivulta www.globbarit.fi/painavaa_asiaa
Tervetuloa tekemään asioista painavia ja laittamaan liikettä päättäjiin!

Uusimmat artikkelit