Blogi

Fasilitaattorin työkirja – julkistamistilaisuus Kepassa 17.3.2010

Teksti: Sanna Rekola

Kepan tuore opas Fasilitaattorin työkirja – menetelmiä sujuvaan ryhmätyöskentelyyn tarjoaa järjestötoimijoille monenlaisia menetelmiä toiminnan ideoinnin ja arvioinnin tueksi.

Fasilitaattorin työkirja julkistetaan Kepassa pidettävässä aamiaistilaisuudessa 17.3. klo 9-11. Tilaisuudessa oppaan kirjoittajat Kaisu Tuominen ja Terhi Summa johdattavat fasilitoinnin saloihin ja kertovat, miksi menetelmiä kannattaa hyödyntää erityisesti järjestötyössä.
Fasilitaattorin työkirja tarjoaa työkaluja toiminnan ideointiin, suunnitteluun ja arviointiin. Oppaassa esitellyt menetelmät korostavat olemassaolevia voimavaroja ja osaamista. Ne sitouttavat ihmiset mukaan toimintaan ja tekevät siitä palkitsevaa. Lisäksi menetelmiin liittyvä liike aktivoi luovuuteen.
Tule kuulemaan lisää fasilitoinnista ja ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 15.3.2010 osoitteeseen jasenpalvelut@kepa.fi. Fasilitaattorin työkirja jaetaan tilaisuudessa kaikille osallistujille.
Voit myös tilata maksuttoman käsikirjan osoitteesta jasenpalvelut@kepa.fi tai ladata sen sähköisessä muodossa osoitteesta globaalikasvatus.fi/palvelut/tausta-aineisto.

Uusimmat artikkelit