Blogi

Ilmoittaudu mukaan Educa-messujen 2011 Kansalaivaikuttamisen torille!

Teksti: Sanna Rekola

Opettajille suunnatut Educa-messut järjestetään seuraavan kerran 28.-29.1.2011 Helsingin Messukeskuksessa. Ilmoita järjestösi mukaan järjestöjen yhteiselle Kansalaisvaikuttamisen torille toukokuun loppuun mennessä!

Järjestöt ovat osallistuneet messuille jo useana vuonna yhteisellä messualueella nimeltä Kansalaisvaikuttamien tori, jossa jokaisella, yli 20 järjestöllä on ollut oma esittelypisteensä. Yhteinen alue on tuonut järjestöille mm. näkyvyyttä tapahtumassa ja monet opettajat ovat osanneet tulla etsimään meitä järjestötoimijoita sieltä.
Jos järjestösi on kiinnostunut osallistumaan Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille, pyydän ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen: globaalikasvatus@kepa.fi tai puhelimitse numeroon 09 584 23 271 toukokuun loppuun mennessä.
Ilmoittautuessasi kerro:

järjestösi nimi,
järjestösi yhteyshenkilön yhteystiedot sekä
järjestösi tarvitsema neliömäärä.

Samalla voit kertoa toiveistasi yhteiseen osastoomme ja omaan esittelypisteeseesi liittyen.
HUOM! Tämän lisäksi kaikkien Educa-messujen näytteilleasettajien tulee ilmoittautua tapahtumaan messujen verkkosivulla. Mainitse ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja -kentässä, että osastonne sijaitsee Kansalaisvaikuttamisen torilla.
Virallinen ilmoittautumisaika päättyy elokuun lopussa. Koska Kansalaisvaikuttamisen tori on tapahtumassa suurehko alue, järjestäjät tekevät alustavat suunnitelmat jo kesän aikana.
Oman messupisteen rakentamisesta vastaa kukin Kansalaisvaikuttamisen torille osallistuva järjestö itse, mutta seinät ja matot kuuluvat alueeseen. Messuilla on mahdollisuus järjestää myös omia ohjelmanumeroita, tietoiskuja tai työpajoja. Myös näiden varaamisesta jokainen järjestö vastaa itse.
Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä: globaalikasvatus@kepa.fi tai puhelimitse numeroon 09 584 23 271.
Lisätietoja:

Educa-messuista
Kansalaisvaikuttamisen torista: Sanna Rekola, 09 584 23 271, globaalikasvatus@kepa.fi

Uusimmat artikkelit