Blogi

Kepa muuttaa Vallillaan

Kepa jättää maaliskuun puolivälissä hyvästit Töölölle ja muuttaa uusiin tiloihin Vallilaan. Uuden tilan tupaantuliaisia vietetään perjantaina 24.4. – tervetuloa mukaan!

Teksti: Sanna Rekola

Kepan toimisto siirtyy uusiin toimitiloihin 16. maaliskuuta. Muuton takia Kepan palveluihin tulee katkoksia viikoilla 11 ja 12. Kepan uusi osoite 16.3. lähtien on Elimäenkatu 25-27 (5. krs), 00510 Helsinki. Syynä muuttoon on huono sisäilma nykyisissä Töölön toimitiloissa.

Muutto vaikuttaa viikoilla 11 ja 12 Kepan palveluihin. Vastaanotossa ja puhelinkeskuksessa on katkoksia eikä järjestötilojen tilavarauksia oteta vastaan tänä aikana. Jo varatut kokoukset ja koulutukset siirtyvät 16. maaliskuuta alkaen uusiin tiloihin. Uudessa toimistossa Kepan jäsenjärjestöillä on vuokrattavana neljä kokoushuonetta. Lue lisää uusista tiloista.

Kepan toimiston aukioloajat pysyvät myös muuton jälkeen ennallaan. Palvelemme maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15. Aulapalvelu Park Vallilan ensimmäisessä kerroksessa on avoinna arkisin klo 8-16.

Uuden toimiston alakerrassa, Savor-ravintolassa, järjestetään yhdistetyt tupaantuliaiset ja Kepan 30-vuotisjuhla perjantaina 24.4. klo 15. Laita päivä nyt muistiin. Lisätietoa on luvassa myöhemmin.

Lisätietoa

Sanna Rekola, sanna.rekola@kepa.fi, 050 317 66 97

Uusimmat artikkelit