Blogi

Kepalta tukea viestintä- ja kehityskasvatushankkeiden suunnitteluun

Teksti: Sanna Rekola

Hakeeko järjestösi ulkoministeriöltä tukea viestintähankkeeseen tai kehityskasvatukseen? Kaipaatteko kommentteja hakemukseenne tai vastauksia tukeen liittyviin kysymyksiin?

Kepa tarjoaa järjestöille tehostettua neuvontaa UM:n viestintä- ja kehityskasvatustukeen liittyen elokuun ajan lisätyin resurssein.
Kaikki torstaihin 26.8.2010 mennessä lähetetyt hakemukset kommentoidaan ennen haun määräaikaa tiistaina 31.8.2010.
Suunnitelmia ja hakemusluonnoksia voi lähettää kommentoitavaksi sähköpostiosoitteeseen: vkkneuvonta@kepa.fi. Mahdollista on sopia myös henkilökohtaisia tapaamis- / puhelinaikoja Kepan neuvojien kanssa. Neuvonta on maksutonta.
Neuvontatilaisuus keskiviikkona 11.8. tukea hakeville
Keskiviikkona 11.8.2010 klo 17 alkaen järjestetään Kepassa (koulutustila Dialogi, Töölöntorinkatu 2A) kaikille avoin tilaisuus UM:n kehityskasvatus- ja viestintätukea hakeville järjestöille.
Tilaisuudessa käydään läpi käytännön vinkkejä hankkeen suunnitteluun ja hakemuksen laadintaan liittyen ja kerrataan UM:n viestintä- ja kehityskasvatustuen erityisehtoja. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä Kepan hankeneuvojille.
Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan maanantaihin 9.8.2010 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vkkneuvonta@kepa.fi.
Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville tarjotaan mahdollisuus matka-avustukseen 17euron omavastuun ylittävältä osuudelta edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.
Lisätietoa:

vkkneuvonta@kepa.fi
UM: Tuki viestintähankkeisiin ja kehityskasvatukseen

 

Uusimmat artikkelit