Blogi

YFU etsii ohjaajia globaalikasvatustyöpajoihin

Teksti: Sanna Rekola

Oletko kiinnostunut globaalikasvatuksesta? Suomen Youth For Understanding ry (YFU) hakee vapaaehtoisia ohjaajia yläasteilla lukuvuonna 2010–2011 toteutettaviin Colored Glasses -työpajoihin.

Colored Glasses -kulttuurityöpajoissa keskustellaan nuorten kanssa muun muassa stereotypioista, ennakkoluuloista, syrjinnästä ja tasa-arvosta. CG-työpajojen tavoite on tarjota työkaluja erilaisuuden kohtaamiseen ja tasa-arvon kunnioittamiseen.
Koulutamme työpajaohjaajat Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina 28.-29.8.2010. Colored Glasses -työpajat toteutetaan pareittain yläasteilla lukuvuoden 2010-2011 aikana. Yhden CG-tunnin pituus on 45 min./ kaksoistunti, ja se pidetään aina yhdelle luokalle kerrallaan.
Työpajaohjaajana saat:
1) Koulutuksen työpajojen ohjaamiseen
2) Tietoa globaalikasvatusteemoista
3) Kokemusta ryhmänvetäjänä toimimisesta
4) Korvauksen matkakuluista
5) Colored Glasses -ohjaajatodistuksen
YFU on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon vaihto-oppilasjärjestö. Haluamme rakentaa suvaitsevampaa maailmaa ja edistää kulttuurien välistä ymmärrystä.
Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi yhteystietoinesi alla seuraavaan sähköpostiosoitteeseen esittelyt@yfu.fi perjantaihin 13.elokuuta 2010 mennessä. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin.
 
Lisätietoja:

Anna Pelkonen, projektikoordinaattori, puh. 09 6226 130 esittelyt@yfu.fi
www.yfu.fi

Uusimmat artikkelit