Blogi

KVK-järjestöjen ääni kuuluviin hankehallinnon ulkoistamisprosessissa

Teksti: Sanna Rekola

Ulkoasiainministeriö avasi 29.9.2008 tarjouskilpailun kansalaisjärjestöille myönnettävien kehitysyhteistyön sekä viestinnän ja kehityskasvatuksen valtionavustusten hallinnoinnin tukipalveluista.

Kepan hallituksen päätöksen mukaan Kepa osallistuu tarjouskilpailuun itsenäisenä toimijana tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tärkeintä on turvata järjestöjen edut hankkeiden tekijöinä ja varmistaa, että järjestöjen ään tulee kuuluville hallintoprosessissa.

Prosessia koordinoi Kepassa järjestöjen edustajista koottu ohjausryhmä. Sen työskentelyä ohjaavat järjestöiltä ulkoistamiskeskustelun eri vaiheissa kootut kommentit ja ehdotukset. Kommentteja ja ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan edelleen.

Kepa järjestää torstaina 9.10.2008 klo 16-18 hankehallinnon ulkoistamisesta keskustelutilaisuuden kansalaisjärjestöille. Mukaan toivotaan erityisesti myös kehityskasvatus- ja viestintähankkeita tehneitä / tekeviä järjestöjä.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen kahvitarjoilun varaamiseksi 7.10. mennessä Anu Karviselle: anu.karvinen@kepa.fi / (09) 548 23 241. Tilaisuus pidetään Ravintola Pääpostin Pormestari-salissa osoitteessa Mannerheiminaukio 1b,Helsinki.

Lisätietoja Kepan extranetin hankehallinnointi -osiossa.

Uusimmat artikkelit