Blogi

Monikulttuurinen kauneuskilpailu Queens of Hearts 2011 – Ilmoittautuminen on alkanut

Teksti: Saara Simonen

Ilmoittautuminen vuosittain järjestettävään monikulttuuriseen kauneuskilpailuun – Queens of Hearts on alkanut 1.10.2010. Kyseessä on kansainvälisten naisten kauneuskilpailu, jossa sisäinen kauneus ratkaisee!

Tässä kauneuskilpailussa kaikki osanottajat ovat voittajia, sillä tärkeintä on uskaltaminen. Sydänten kuningattareksi kruunattu edustaa seuraavan vuoden ajan monikulttuurista yhteisöä.
Sinustako Sydänten kuningatar?
Sydänten kuningatar kilpailussa etsitään fiksua, vahvaa ja itsenäistä naista edistämään kulttuurien välistä vuoropuhelua. The Queens of Hearts 2011 järjestetään ensi vuoden helmikuussa. Kaikki vähintään 18-vuotiaat kansainväliset naiset kansallisuuteen ja syntyperään katsomatta ovat tervetulleita osallistumaan kilpailuun. Kilpailijaksi voi ilmoittautua 1.10.–31.12.2010 välisenä aikana kilpailun verkkosivuilla.
Osana kilpailua toteutetaan The Queen of Hearts Development Initiative -projektia. Joka vuosi kilpailun voittaja valitsee vapaasti avustuskohteen, jonka puolesta hän haluaa kampanjoida. Kyseessä voi olla esimerkiksi kehitysyhteistyöhanke, kansainvälisyyskasvatusprojekti tai johonkin ajankohtaiseen teemaan liittyvä tiedotuskampanja. Kehityshankkeen avulla voittaja saa arvokasta kokemusta projektien suunnittelusta ja hallinnoimisesta. Tavoitteena onkin, että voittaja voisi jatkossa hyödyntää oppimiaan taitoja omassa elämässään ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen toimintaa.
Lisätietoja:

Queens of Hearts kilpailu

Uusimmat artikkelit