Blogi

Osallistavia menetelmiä aamiaisella 2.4.2009 Kepassa

Teksti: Sanna Rekola

Kevään ja kesän yleisötapahtumat lähestyvät. Miten haastaa ihmiset innostumaan globaalista yhteisvastuusta?

Tervetuloa 2.4.2009 klo 9-11 aamiaistilaisuuteen, jossa käsitellään osallistavia menetelmiä oman järjestön esilletuomisessa. Aamiaistilaisuudessa julkaistaan opas ”Elämysrata, arvojana, murreslogan – 100 + 1 kikkaa ja niksiä  järjestöjen viestien esiintuomiseksi yleisötapahtumissa” ja kuullaan käytännön ideoita osallistavien menetelmien soveltamiseen liittyen.
Tilaisuudessa julkistettavaan Elämysrata, arvojana, murreslogan -menetelmäoppaaseen on koottu paitsi hyviksi havaittuja ja käytännössä kokeiltuja osallistavia menetelmiä myös villejä vinkkejä inspiroimaan omaa ideointia. Oppaan tekijöistä  Kaisu Tuominen ja Mai Kivelä kertovat elävin esimerkein erilaisista menetelmistä ja innostavat osallistujia ideoimaan oman järjestön esilletuomista. Vain mielikuvitus on rajana!
Myös osallistujilla on mahdollisuus kertoa oman järjestönsä käyttämistä  osallistavista metodeista kampanjoissa, tempauksissa tai onnistuneissa ohjelmanumeroissa. Kampanjoihin ja tempauksiin liittyvää rekvisiittaa, kuten asuja, julisteita ja muita materiaaleja voi mielellään ottaa mukaan. Niitä voi myös lähettää Kepaan (Töölöntorinkatu 2 A, 00260 Helsinki) jo ennakkoon, jolloin ehdimme laittaa niitä paremmin esille.
Tule ja innostu osallistavista menetelmistä oman sanoman esilletuomiseksi!
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 31.3.2009 mennessä Terhi Summalle, terhi.summa@kepa.fi tarjoilujen mitoittamiseksi.
Elämysrata, arvojana, murreslogan -opas on ilmainen ja sitä voi tilata Kepasta osoitteesta info@mahdollisuuksientori.fi.

Uusimmat artikkelit