Blogi

Osallistu keskusteluun VKK-tuen tulevaisuudesta

Teksti: Sanna Rekola

Ulkoministeriö on lähestynyt Kepaa aloitteella, joka siirtäisi järjestöjen viestintä- ja kehityskasvatus- (VKK) sekä konferenssimatkarahoituksen Kepalle. Järjestöt voivat ottaa kantaa aloitteeseen kevään aikana monin eri tavoin.

Kepan hallitus päätti kokouksessaan maanantaina 26.3.2012 käynnistää aloitteesta jäsenkonsultaation. Konsultaatiokierroksen aikana on tarkoitus keskustella aloitteeseen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista sekä siitä, mitä Kepan tulisi vastata aloitteeseen.
Konsultaatiokierros alkaa Kepan jäsenille suunnatulla jäsenkyselyllä, joka toimitetaan kaikille Kepan jäsenjärjestöille jasenet-sähköpostilistan välityksellä viikolla 16. Aiheesta on myös mahdollisuus keskustella Kepan vuosikokouksen yhteydessä lauantaina 21.4.2012 pidettävässä seminaarissa.
Keskustelu jatkuu toukokuussa järjestettävällä, kaikille aiheesta kiinnostuneille avoimella keskustelutilaisuudella. Järjestöt voivat myös vapaasti esittää näkemyksiään Kepalle osoitteeseen: vkkneuvonta@kepa.fi. Keskusteluun voi osallistua myös Kepan jäsenblogissa.
Järjestöjä tiedotetaan konsultaation etenemisestä Kepan jäsensivujen ja sähköpostilistojen kautta.
Lisätietoa

Kepa.fi: VKK- ja konferenssimatkatukiuudistus
Kepa.fi:n jäsenblogi: Uusia tuulia järjestörahoitukseen?
Sanna Rekola
Järjestökoordinaattori
sanna.rekola@kepa.fi
09 584 23 271
 

Uusimmat artikkelit