Blogi

Tietoa maailmasta Maailman kirjastossa

Teksti: Sanna Rekola

Kuka omistaa tiedon? Riittääkö vettä kaikille? Miten köyhyys ja kauppa ovat kytköksissä? Maailman kirjastoon on kerätty sähköisesti tärkeää tietoa esimerkiksi ilmastosta, kehitysyhteistyöstä, taloudesta ja politiikasta.

Suomenkielinen ja ilmainen Maailman kirjasto on osa englanninkielistä e-kirjasivustoa Into-eBooks.com. Into-eBooks.com on uusi sivusto riippumattomille kustantajille, järjestöille, kirjailijoille, akateemisille instituutioille, lukijoille ja aktivisteille ympäri maailmaa.
Sivuilla on ilmaisten julkaisujen lisäksi riippumattomien kustantajien kansainvälinen e-kirjakauppa, jossa myydään fiktiota ja tietokirjallisuutta ePub-, Mobi- ja PDF-tiedostomuodoissa.
Suomalaisista järjestöistä Maailman kirjastoa hyödyntävät jo muun muassa Attac, El Norte, Finnwatch, Greenpeace Suomi, Interface, KEPA, Libera instituutti, Like, Maan ystävät, Monika-Naiset liitto ry, NIGD, Sadankomitea, Shalin, Siemenpuu-säätiö ja SASK, joiden julkaisuja voi lukea palvelussa.
Into‐eBooks.com-sivua ylläpitää helsinkiläinen pienkustantamo Into Kustannus. Sivujen ilmaismateriaalia kerää Ympäristö ja kehitys ry. Ympäristö ja kehitys ry on saanut materiaalin keräämistä varten Ulkoministeriön tiedotustukea.
Lisätietoa

Maailman kirjasto (www.into-ebooks.com/suomi)
Milla Karppinen, verkkojulkaisija
+358 50 5513 310
milla.karppinen@into-ebooks.com
 

Uusimmat artikkelit