Blogi

Vapaaehtoiseksi Maailma kylässä -festivaalille

Teksti: Sanna Rekola

Maailma kylässä -festivaalille etsitään jälleen vapaaehtoisia. Ilmoittaudu siis nyt, jos haluat olla mukana tekemässä yhtä Suomen suurimmista kulttuuritapahtumista!

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien Helsingissä järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali, joka esittelee kulttuurin makupaloja ja yllätyksiä eri puolilta maailmaa.
Festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 28.–29.5.2011. Tarjolla on maailmankuvia ja mahdollisuuksia sekä musiikkia, sirkusta, tanssia, teatteria, taidetta ja toimintaa.
Tapahtuma ei toteutuisi ilman satoja vapaaehtoisia. Talkoolaisia tarvitaan mitä erilaisimpiin tehtäviin, esimerkiksi festivaalilehtiä jakamaan, somistamaan, kierrätysneuvontaan, jne. Työaikaa kertyy 8–10 tuntia päivässä. Kiitokseksi arvokkaasta työstä Kepa tarjoaa ruoan, T-paidan, työtodistuksen sekä liput iltaklubeille.
Maailma kylässä -festivaalilla juhlitaan tänä vuonna vapaaehtoistoiminnan teemavuotta. Näin olleen myös festivaalivapaaehtoisiin panostetaan erityisesti ja luvassa on yllätyksiä!
Edellytyksenä vapaaehtoistyöhön on ainoastaan täysi-ikäisyys ja reipas asenne työntekoon, sekä se että pääset mukaan ainakin kahdeksi täydeksi työpäiväksi. Ilmoittautuessasi voit valita työtehtävätoivomuksesi.
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi vuoden 2011 festivaalille osoitteessa www.maailmakylassa.fi/vapaaehtoiset. Ilmoittautuminen päättyy 24.4.2011.
Lisätietoja Maailma kylässä –festivaalista ja vapaaehtoistyöstä löydät osoitteesta www.maailmakylassa.fi.

Uusimmat artikkelit