Blogi

Vapaaehtoistyöhön Lattareihin tai Intiaan

Teksti: Sanna Rekola

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä? Oletko valmis lähtemään Lattareihin tai Intiaan elokuussa 2009?

ICYE -ohjelman kautta on elokuussa vielä mahdollista lähteä seuraaviin maihin: Intia Uusi-Seelanti Bolivia Brasilia Costa Rica Honduras Meksiko Kolumbia. Ohjelmat kestävät 6-12kk.

Ohjelma on maksullinen, ja tarkoitettu lähinnä 18 – 30 -vuotiaille. Jokaisessa kohdemaassa on nuorisovaihtoon erikoistuneen kansainvälisen ICYEn (International Cultural Youth Exchange) jäsenjärjestö, joka vastaa vapaaehtoisten vastaanottamisesta.

Tällä hetkellä suomalaisia vapaaehtoisia työskentelee kauttamme mm. kouluavustajana Intiassa, naisjärjestössä Hondurasissa, katulasten opettajana Ecuadorissa, päiväkodissa Costa Ricassa.

Vapaaehtoistyökohteista löytyy lisätietoja osoitteista www.icye.org ja www.maailmanvaihto.fi, mistä löytyy myös vapaaehtoistyössä olleiden kertomuksia kokemuksistaan.

Halukkaiden toivotaan hakevan ohjelmaan niin pian kuin mahdollista, viimeistään 15.4.2009. Hakulomakkeen voi tilata osoitteesta: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi tai sen voi tulostaa osoitteesta: www.maailmanvaihot.fi/vapaaehtoiseksi. Paikat jaetaan hakujärjestyksessä.

Lisätietoja: Maailmanvaihto ry – ICYE Finland Oikokatu 3, 00170 Helsinki tel. +358-9-774 11 01 fax. +358-9-731 04 146 maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi, www.maailmanvaihto.fi, www.icye.org

Uusimmat artikkelit