Blogi

VGK-tuen haku aukeaa, Kepa tarjoaa tukea hakijoille

Ulkoministeriön seuraava viestintä- ja globaalikasvatushankkeiden rahoitushaku aukeaa 14.10.2013. Haku on tarkoitettu kansalaisjärjestöjen vuonna 2014 toteutettaville hankkeille. Rahoituksen myöntää ulkoministeriö, jolle hankkeista myös raportoidaan.

Teksti: Minna Mannert

Hakuaika päättyy 15.11.2013 ja rahoituspäätökset tulevat noin 4 kuukauden kuluttua hakuajan päättymisestä. Hakijoiden kannalta tämä tarkoittaa sitä, että hankkeiden alkamisajankohdaksi kannattaa jo suunnitteluvaiheessa ottaa huhtikuu 2014 tai sitä myöhempi ajankohta.

Kepa tarjoaa tukea hakukierrokseen osallistuville järjestöille

VGK-haun vinkkipäivä järjestetään keskiviikkona 16.10. klo 14-17 Kepassa. Paikalla on aluksi ulkoministeriön VGK-hausta vastaava virkamies ja loppuiltapäivän vietämme yhdessä järjestöjen kesken keskustellen haun yksityiskohdista ja sen käytännön vinkeistä. Tilaisuudessa saa esittää kaikenlaisia kysymyksiä aina hankkeen tavoitteiden määrittelystä talousraportointiin. Paikalla ovat Kepan globaalikasvatusneuvojat.

Kepan neuvojat antavat myös hankekohtaista neuvontaa hakijajärjestöille. Neuvonnassa käydään yksityiskohtaisemmin läpi järjestön hankesuunnitelmaa ja siinä voidaan keskittyä järjestön itse toivomiin aiheisiin. Neuvojina toimivat syksyllä 2014 Katja Hintikainen, Minna Mannert ja Paula Konttinen. Neuvonta-aikoja voi varata Kepan verkkosivuilta.

Lisätietoa hausta

UM:n hakutiedote
Hakuohjeet ja lomakkeet 

Uusimmat artikkelit