Blogi

Vielä ehdit ilmoittaa järjestösi 2010 Educa-messujen yhteisosastolle

Teksti: Sanna Rekola

Educa-messut 2010 lähestyvät. Haluatko järjestösi mukaan järjestöjen yhteiselle osastolle, Kansalaisvaikuttamisen torille? Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Opettajille suunnatut Educa-messut järjestetään seuraavan kerran 29.-30.1.2010. Järjestöt ovat osallistuneet messuille jo useana vuonna yhteisellä messualueella nimeltä Kansalaisvaikuttamien tori, jossa jokaisella järjestöllä on ollut oma esittelypisteensä. Yhteinen alue on tuonut järjestöille näkyvyyttä tapahtumassa.
Jos järjestösi on kiinnostunut osallistumaan Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torille, pyydän ilmoittautumaan osoitteeseen sanna.rekola@kepa.fi 5.6.2009 mennessä. Ilmoittautuessasi kerro järjestösi nimi, järjestösi yhteyshenkilön tiedot sekä neliömäärä, jonka toivot oman järjestön pisteelle Kansalaisvaikuttamisen torilla. Tarkat neliöhinnat selviävät myöhemmin.
Oman messupisteen rakentamisesta vastaa kukin Kansalaisvaikuttamisen torille osallistuva järjestö itse, mutta seinät, matot ja valot kuuluvat alueeseen.
Messuilla on mahdollisuus järjestää myös omia ohjelmanumeroita, tietoiskuja tai työpajoja. Myös näiden varaamisesta jokainen järjestö vastaa itse.
Lisätietoja: Sanna Rekolalta, sanna.rekola@kepa.fi / 09 584 23 271

Uusimmat artikkelit