Blogi

Viestintä- ja globaalikasvatushaku aukeaa syksyllä

Viestintä- ja globaalikasvatustuen hakukierroksen valmistelu etenee ulkoministeriössä. Ulkoministeriö arvioi haun aukeavan viimeistään loka-marraskuun vaihteessa. Haku on tarkoitus järjestää ensimmäistä kertaa sähköisenä.

Teksti: Sanna Rekola

Viestintä- ja globaalikasvatustuki siirtyy sähköiseen aikaan tänä syksynä. Käyttöön tulevasta pdf-lomakkeesta on pyritty tekemään mahdollisimman käyttäjäystävällinen js siihen on muun muassa sisällytetty kenttäkohtaiset ohjeet.

Myös tuen ehtoihin on tulossa muutoksia. Nämä koskevat muun muassa omarahoitusta, jonka osalta ohjeet ovat jatkossa selkeämmät. Kaksivuotisten hankkeiden määrää pyritään lisäämään mahdollistamalla pidemmät hankkeet myös viestinnällisille hankkeille.

Kepa tarjoaa neuvontaa VGK-tukea hakeville järjestöille. Tukeen liittyen järjestetään syksyn aikana myös avoimia infotilaisuuksia, joissa käydään läpi sähköistä hakua ja päivitettyjä ehtoja.

Kepa muistutti kehitysministeri Haavisoa ja osastopäällikkö Puustista syyskuun alussa hakukierroksen järjestämisestä ja tuen tärkeydestä.

Lisätietoa:

Ulkoministeriö: VGK-hakukierroksen valmistelu etenee
Kepan neuvontapalvelu

Uusimmat artikkelit