SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry

Eläintaito.fi

Onko sinulla oma lemmikki tai haaveiletko sellaisesta? Tai kiinnostaako sinua eläinsuojelu muuten vain? Eläintaito.fi on SEY Suomen Eläinsuojelun erityisesti nuorille suunnattu verkkokurssi eläinten tarpeista ja hyvinvoinnista, eläinsuojelusta sekä vastuullisesta lemmikin omistamisesta. Kurssilla tutkaillaan omaa suhtautumista ja asenteita erityisesti lemmikkieläimiin sekä kartutetaan olennaisia tietoja ja taitoja.

Onko sinulla oma lemmikki tai haaveiletko sellaisesta? Tai kiinnostaako sinua eläinsuojelu muuten vain? Eläintaito.fi on SEY Suomen Eläinsuojelun erityisesti nuorille suunnattu verkkokurssi eläinten tarpeista ja hyvinvoinnista, eläinsuojelusta sekä vastuullisesta lemmikin omistamisesta. Kurssilla tutkaillaan omaa suhtautumista ja asenteita erityisesti lemmikkieläimiin sekä kartutetaan olennaisia tietoja ja taitoja. Kurssin aikana pohditaan:”Kuinka minä voin tuottaa eläimelle hyvän elämän?”

Kurssin aikana saat ajantasaista ja luotettavaa tietoa siitä, mitä kaikkea lemmikin omistajan on otettava huomioon, jotta lemmikki voisi hyvin. On myös tärkeää omia asenteitaan, jotta eläimet ja niiden hyvinvointi huomioitaisi paremmin yhteiskunnassa.

Kurssi on maksuton ja se sopii hyvin suoritettavaksi myös osana kouluopetusta esimerkiksi biologian, äidinkielen, elämänkatsomustiedon tai valinnaisaineiden tunneilla.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI

Kenelle?