Climate Interactive

World Climate – ilmastokokoussimulaatio

World Climate - Climate Change Negotiations Game on simulaatio YK:n ilmastokokouksesta, jossa maita tai muita toimijoita edustajat ryhmät neuvottelevat ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Se käyttää hyväkseen interaktiivista tietokoneohjelmaa, joka mallintaa neuvottelujen tuloksia niiden aikana. Neuvottelusimulaatiota voi käyttää lisäämään tietoisuutta ja se auttaa ymmärtämään myös YK:n ilmastoneuvottelujen toimintaa käytännössä.

World Climate – Climate Change Negotiations Game on simulaatio YK:n ilmastokokouksesta, jossa maita tai muita toimijoita edustajat ryhmät neuvottelevat ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Simulaatio hyödyntää interaktiivista tietokoneohjelmaa, joka neuvottelujen edetessä mallintaa, millaisia seurauksia niillä voisi olla.

Harjoitus sopii tietoisuuden lisäämisen lisäksi käytännön esimerkiksi YK:n kokouksen toiminnasta. Harjoituksen aikana opiskelijat oppivat ilmastonmuutoksesta, kansainvälisestä politiikasta ja ilmastopolitiikan haasteista. Interaktiivinen mallinnus näyttää, millaisia seurauksia toimilla on.

Harjoitus vaatii fasilitaattorin ja osallistujat jaetaan ryhmiin, jotka edustavat neuvottelujen osapuolia: valtioita, blokkeja tai muita ryhmittymiä.

Materiaali on englanninkielinen. Material is in English. 

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI