Interpedia ry

Mitä opin tänään? video- ja oppimateriaali

Video ja sitä tukeva oppimateriaali on suunniteltu alakouluikäisten lasten globaalikasvatukseen. Oppimateriaali sisältää toiminnallisia harjoitteita, joista voi koostaa itselleen sopivan tuntikokonaisuuden.

Interpedia toteutti vuonna 2015 kolme valokuvaustyöpajaa sekä Nepalissa että Suomessa. Kokhanan kylässä ja Kokkolassa lapset ja nuoret saivat oppia valokuvaamisesta valokuvaaja Tuukka Ervastin johdolla, sekä pääsivät dokumentoimaan kouluaan ja elinpiiriään. Lisäksi videolla lapset kertovat kouluistaan ja puhuvat oppimisesta ja sen merkityksestä tulevaisuudelleen.

Missä ja miten minä opin? Käyvätkö kaikki lapset Nepalissa koulua samalla tavalla kuin Suomessa? Näitä ja monia muita kysymyksiä pohditaan Interpedian uudessa alakoululaisille suunnatussa oppimateriaalissa.

Oppimateriaali koostuu toiminnallisista harjoituksista, joilla voidaan työstää videosta nousevia ajatuksia oppimisesta ja koulutuksesta. Harjoituksista opettajat ja kasvattajat voivat koostaa eripituisia tuntikokonaisuuksia.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI

Mitä?

Kenelle?