Dodo ry / BMOL ry

Unelmamatkoja hiilineutraaliin tulevaisuuteen

Hiilineutraalista yhteiskunnasta täytyy unelmoida, jotta se toteutuu. Dodo ry:n Unelmamatkoja hiilineutraaliin tulevaisuuteen -projektissa kerrotaan videoiden avulla monenlaisten ihmisten unelmista. Tältä sivulta löydät helpot ohjeet 30-45 minuutin mittaisen unelmointituokion järjestämiseen yläkoulu- tai lukioikäisille nuorille.

Hiilineutraalista yhteiskunnasta täytyy unelmoida, jotta se toteutuu. Mikään muutos ei ole mahdollinen, jos sitä ei ensin voi nähdä mielikuvissaan – tämä pätee niin henkilökohtaisiin kuin yhteiskunnallisiinkin muutoksiin. Dodo ry:n Unelmamatkoja hiilineutraaliin tulevaisuuteen -projektissa kerrotaan videoiden avulla monenlaisten ihmisten unelmista.

Hiilineutraalissa yhteiskunnassa ilmakehään päästetään vain sen verran hiilipäästöjä kuin yhteiskunta ja luonnonympäristöt pystyvät sitomaan hiiltä itseensä.

Tältä sivulta löydät helpot ohjeet 30-45 minuutin mittaisen unelmointituokion järjestämiseen yläkoulu- tai lukioikäisille nuorille. Ohjeet on laatinut BMOL ry Dodon materiaalien pohjalta. Materiaalit ovat vapaasti ja ilmaiseksi koulujen ja muiden kiinnostuneiden käytössä.

Miten ja missä?

VINKIN MUOTO
VINKKITYYPPI
KESTO