Blogi

Ilmoittaudu Taksvärkin KV-kouluttajaksi!

Teksti: Sanna Rekola

Haluatko oppia lisää Andien alkuperäiskansoista? Kiinnostaako koulu työympäristönä? Haluatko työkokemusta kansainvälisyyskasvatuksesta?

Taksvärkki ry hakee kansainvälisyyskouluttajia lukuvuodeksi 2009–2010. Vapaaehtoiset kansainvälisyyskouluttajat kiertävät kouluissa kertomassa Taksvärkki-kampanjasta ja alkuperäiskansojen nuorten aseman ja toimeentulomahdollisuuksien parantamisesta.
Kansainvälisyyskouluttajana:

saat arvokasta työkokemusta kansainvälisyyskasvatuksen ja järjestötyön saralta, jolla on merkitystä hakiessasi töitä tulevaisuudessa
opit paljon Bolivian alkuperäiskansoihin kuuluvien nuorten elämästä
tutustut kansainvälisyyskasvatuksen menetelmiin ja materiaaleihin
opit kouluttamaan ja parannat esiintymistaitoasi
tapaat Taksvärkki ry:n toiminnassa mukana olevia nuoria eri puolilta Suomea
saat todistuksen vapaaehtoistyöstäsi.

Kansainvälisyyskouluttajille järjestetään koulutus 21–23.8.2009 Nummelassa sijaitsevassa Päivölässä. Lisäksi syksyn ja kevään aikana järjestetään lisäkoulutusta. Koulutus on ilmainen ja Taksvärkki ry korvaa osallistujien matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan.
Vapaamuotoiset hakemukset ja/tai lisätietoja 7.8.2009 klo 15 mennessä: sari.markkanen@taksvarkki.fi, Kumpulantie 7, 00520 Helsinki. Puh. 050-414 0252. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi olet kiinnostunut kansainvälisyyskasvatuksesta. Liitä mukaan myös yhteystietosi. 

Lisätietoja Taksvärkki-kampanjasta 2009-2010: www.taksvarkki.fi

Uusimmat artikkelit