Blogi

Kevään viimeiset KVK-koulutukset Kepassa

Teksti: Sanna Rekola

Kepan kevään viimeisissä KVK-koulutuksissa on vielä vapaita paikkoja. Ilmoittaudu kursseille osoitteessa: www.kepa.fi/kalenteri/ilmoittaudu tai sähköpostitse osoitteeseen: kurssisihteeri@kepa.fi.

KANSAINVÄLISYYSKASVATUKSEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI keskiviikkona 29.4.2009 klo 9-16

Koulutuksen aikana  pohdimme, mitä vaikutuksia saamme  aikaan kun
tuotamme aineistoja, tapahtumia ja viestimme maailmanlaajuisista asioista? Liikutammeko ihmisten mieltä ja sydäntä oikeudenmukaisemman maailman puolesta? Miten voimme arvioida oman toimintamme vaikutuksia? Miten parannamme oman työmme tavoitteiden saavuttamista?
Koulutus pohjautuu järjestöistä saatuihin kokemuksiin ja hyviksi
havaittuihin käytäntöihin. Tavoitteena on, että osallistujat saavat  virikkeitä oman kvk-toimintansa arviointiin, suunnitteluun ja rikastuttamiseen. Kouluttajina toimivat koulutussuunnittelijat Jari Kivistö (OPEKO) ja Matti Cantell (Kepa).
Kurssimaksu on 10 euroa Kepan jäsenjärjestöille, 20 euroa muille  järjestöille ja 30 euroa muille. Koulutuspaikkana on Kepan toimiston koulutustila Dialogi, Töölöntorinkatu 2a, 00260 Helsinki.
Tiedoksesi, että saat matkatukea yli 17 euron osalta, jos kotipaikkasi
on pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ilmoittautumiset 20.4.2009 mennessä.

VIESTINTÄ- JA KEHITYSKASVATUSHANKKEEN SUUNNITTELU keskiviikkona 13.5.2009 klo 9-16

Onko järjestönne suunnittelemassa viestintä- tai kehityskasvatushanketta? Haluatteko suunnitella hankkeen hyvin ja  toteuttaa sen menestyksekkäästi?
Koulutuksen aikana saamme tietoa, miten se tehdään. Koulutuksessa pohdimme myös, miten  kohderyhmä valitaan, kohtuulliset tavoitteet asetetaan ja toteutetaan.
Tiesitkö, että järjestönne voi hakea tukea ulkoasiainministeriöltä
Suomessa toteutettaville viestintä- ja kehityskasvatushankkeille, jotka
koskevat kehitysyhteistyötä tai kehityspolitiikkaa, globaaleja  kehityskysymyksiä tai kehitysmaiden todellisuutta? Saat tietoa tästä
tuesta koulutuksen aikana.
Kouluttajina toimivat osastosihteeri Anne Haavisto ulkoasiainministeriön  kansalaisjärjestöyksiköstä ja koulutussuunnittelija Matti Cantell Kepasta.
Kurssimaksu on 10 euroa Kepan jäsenjärjestöille, 20 euroa muille
järjestöille ja 30 euroa muille. Koulutuspaikkana on Kepan toimiston koulutustila Dialogi, Töölöntorinkatu 2a, 00260 Helsinki. Ilmoittautumiset 5.5.2009 mennessä.
Lämpimästi tervetuloa!

Uusimmat artikkelit