Blogi

Kymmenes Maailma kylässä käynnistyy

Teksti: Anna-Maija Sorjanen

Maailma kylässä -festivaalin uusille ja vanhoille näytteilleasettajille, yhteistyökumppaneille ja vapaaehtoisille järjestetään kutsuvierastilaisuus tiistaina 2. joulukuuta Virgin Oilissa.

Ilta alkaa kello 19.00 juhlabuffetilla, jonka ohessa käydään läpi vuoden 2009 festivaalin linjauksia ja uudistuksia sekä esitellään uusi Maailma kylässä -tiimi. Tämän jälkeen tarjolla on J. Karjalaisen ja Veli-Matti Järvenpään Paratiisin pojat -konsertti kello 21.30.

Esitys vie kuulijan ”polkabilly-taivaaseen” elävällä yhdistelmällä Yhdysvaltain etelän stringband-musiikkia ja pohjoisen haitarivetoista, vanhan ajan amerikansuomalaista kotibilesoundia. Kutsuvierastilaisuuteen osallistuvilta ei peritä sisäänpääsymaksua konserttiin.

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen viimeistään maanantaina 24.11.2008 mennessä osoitteeseen matti.molsa@kepa.fi. Paikkoja on rajoitettu määrä! Tilaisuuteen voi osallistua maksimissaan kaksi edustajaa per organisaatio. Kerro myös ilmoittautumisen yhteydessä haluatko kasvis- vai lihavaihtoehdon. Lisätietoja Maailma kylässä -festivaalin nettisivuilta. 

Uusimmat artikkelit